Uw tuin verdient een kroontje


Wij willen elke tuin perfect aanleggen. Wij zijn professionele en vakkundige hoveniers die een tuin op maat maken. Elke tuin is uniek en biedt vele mogelijkheden om uw leefplezier te vergroten. De tuin is het verlengstuk van uw woonkamer. Uw tuin wordt een oase, een fijne plek waar u graag wilt zijn.

Uw wensen worden verwerkt in een tuinontwerp, waarbij u kunt kiezen uit vele materialen. Wij adviseren graag om de beste keus te maken. Hierbij houden we rekening met uw budget. De tuin wordt een buitenruimte waar iedereen kan genieten. Wij zorgen voor vakkundig aanleggen van een gazon, een heerlijk terras, mooie verhoogde plantenbakken in natuursteen, schuttingen in alle soorten en maten en een keur aan beplanting. Een aangename tuin heeft een prettige balans, fraaie zichtlijnen en variaties in kleur en verschillende hoogtes.

Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor een onderhoudsarme tuin. Wij gebruiken dan gebruiksvriendelijke materialen waar u geen omkijken naar heeft. Er zijn schitterende combinaties te maken van kunstgras, speels afgewisseld met grind en bestrating. Met ons vakmanschap kunnen wij een onderhoudsarme tuin realiseren waar u blij van wordt.

HK Hoveniers staat sinds 2011 voor Frits van Helvert en Jeroen Koning, beiden gediplomeerd hovenier. U kunt altijd rekenen op uitstekende service tegen gunstige voorwaarden. Klantvriendelijkheid staat bij HK Hoveniers voorop.

 

Strak gelegd

Bestrating maakt uw tuin compleet. Strak gelegd zodat u er jarenlang plezier van heeft.

 

Prettig geregeld

U kunt de tuinaanleg met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zorgen dat u ervan kunt genieten.

 

Super service

Wij geven service, wij besteden aandacht aan de details. Zo doen wij dat.

 

Klantgericht

U wilt graag weten wat we gaan doen en wanneer. Wij houden ons aan onze afspraken.

 

 

Meer weten?

Wij gaan graag voor u aan de slag. Wij beschikken over vakkennis en de juiste materialen om uw tuin perfect aan te leggen. Maar het belangrijkste is de aandacht die wij besteden aan uw tuin en aan de uitvoering van het werk. Vraag vrijblijvend per mail of telefoon een offerte aan. U kunt op ons rekenen voor een zorgvuldige werkwijze.

Voor meer informatie: bel 06 2315 3514

E-mail: info@hkhoveniers.nl

Of stuur bijgaand contactformulier in.


VHG garantie

Ons lidmaatschap van VHG branchevereniging voor Hoveniers en Groenvoorzieners geeft u nog een extra garantie.

 
 

Contactformulier - Vraag vrijblijvend offerte

Velden met een * zijn verplicht