Tuinontwerp

Een goed tuinontwerp kan uw tuin groter laten lijken door speelse variaties. Fraaie zichtlijnen geven elke tuin een rijk aanzicht. Door verschillende hoogtes in beplanting ontstaat een mooi effect en is overal wat te zien. Elk ontwerp is persoonlijk en moet passen bij uw woning en wensen. Het belangrijkste is de nieuwe tuin goed bij u past. Uw tuin is bijvoorbeeld een plek om lekker te kunnen lounchen, te barbequen en te ontspannen. Het kan ook een ruimte zijn waar kinderen kunnen spelen, of een groene buitenruimte met kleurrijke bloemen en planten.

Wij vinden het leuk om uw wensen te horen en te ideeën te bedenken. Wat wilt u wel, en vooral, wat wilt u zeker niet. Natuurlijk lopen we eerst samen met u door uw tuin om alle mogelijkheden te bekijken. Dit verwerken we in ons tuinontwerp. Als u zelf al een schets heeft gemaakt, gaan we daar ook mee aan de slag.

HK Hoveniers verwerkt alle ideeën in een ontwerp. Het plan voor uw tuin wordt met een vrijblijvende offerte aan u gepresenteerd. Uw ideeën zijn in het ontwerp verwerkt en het resultaat laten we graag zien. In de fotogalerij ziet u vele voorbeelden van door ons ontworpen tuinen.

Uiteraard kunnen we ook uw eigen tuinontwerp, of dat van een tuinarchitect, vertalen naar een werktekening en een offerte.