U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Schuttingen voor privacy

 

HK plaatst alle soorten schuttingen, zonodig gefundeerd en altijd recht,HK plaatst alle soorten schuttingen, zonodig gefundeerd en altijd recht,Een tuin krijgt privacy door een goede erfafscheiding. Voor een schutting kan uit een groot aantal materialen worden gekozen. Hierbij is ook de prijs belangrijk omdat de omtrek van de tuin nogal groot is. De schutting is beeldbepalend, want deze grote oppervlakte staat altijd in het zicht. Er is keus uit houten panelen met houten of stalen staanders, WPC kunststof, composiet, metselwerk, hekwerk, rietmatten enzovoort. Alle schuttingen worden door HK Hoveniers degelijk gemonteerd en zonodig van een fundering voorzien.

 

Kunststof WPC-lamellen

Deze nieuwe, hoogwaardige kunststof heeft een fijne houtnerf en is leverbaar in vele kleuren. Gevat in een aluminium frame en degelijke staanders geeft een schutting van WPC-lamellen de tuin een stijlvolle uitstraling. Klik hier voor foto's.

 

Groene schutting

Een combinatie met groene klimplanten geeft de erfafscheiding een groene aanblik. Bijvoorbeeld met bloeiende klimrozen en passiebloemen, snel groeiende clematis en bruidssluier, geurige kamperfoelie of de winterharde klimop.

 

Heggen en hagen

Een groenblijvende haag is van laurier, taxus, liguster, conifeer en een beukenhaag biedt prachtige lente- en herfstkleuren. Een groene wand geeft in elk seizoen een groene tuin. Kleine blokhagen van taxus of buxus geven speelse en sterk visuele effecten.

 

Schanskorven

De schanskorven worden op maat gemaakt en bestaan uit een metalen frame, opgevuld met stenen.

 

Voordelen
   »  Privacy voor tuin en woning
   »  Begrenzing met buren 
   »  Veiligheid voor kinderen