U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Bestrating verhoogt het gebruiksgemak

Het terras en het tuinpad worden dagelijks gebruikt en daarom is de bestrating de meest handige oplossing. De kleur, de materiaalkeuze en het patroon van de bestrating zijn belangrijk voor het aanzicht van de tuin. Ook wordt vaak voor sierbestrating gekozen om zo min mogelijk onderhoud te hebben. Reden genoeg om stil te staan bij de kwaliteit van de bestrating.

HK Hoveniers zorgt ervoor dat de stenen vakkundig en mooi vlak worden gelegd en goed aansluitend.
Door een lichte hellingshoek wordt het regenwater netjes afgevoerd. De bestrating wordt vaak omsloten door een betonband, dat voorkomt verzakken. Het straatwerk wordt  met knipwerk passend gemaakt. 

Voordelen
   »  Bestrating verhoogt gebruiksgemak
   »  Veel keuze in formaat, kleur, structuur
   »  Weinig onderhoud
   »  Straatwerk geeft vorm aan een tuin

   »  Zelfs geen onkruid als de bestrating wordt ingevoegd

 

Klinkers

Een geliefd product met vele mogelijkheden door kleur en het leggen van patronen. Betonklinkers zijn gegoten in een mal en hebben daarom precies dezelfde maat. Gebakken klinkers zijn gemaakt van klei en kunnen iets variëren in de maat, wat een speels effect geeft.

Grind

Grind is een prettige en snelle manier van bestrating. Grind is ook een traditionele methode om de inbraakveiligheid van uw woning te verhogen. Grind bestaat uit kleine steentjes die afgerond zijn door het rollen in de rivieren.

Tegels

Voor terrassen hebben tegels vaak de voorkeur. Elke tegel heeft zijn eigen verwerking, er is keus uit keramische tegels, natuursteen, hoogwaardige betontegels, tuintegels, enz.

 

 

Split

Een relatief 'nieuw' product dat op dezelfde manier wordt verwerkt als grind. Split bestaat uit vermalen natuursteen en heeft daarom vele kleuren.