Tuinaanleg

Het aanleggen van een tuin is het werk wat wij het liefste doen. Hier kunnen we ons vakmanschap laten zien. Met onze kennis en ervaring weten we hoe we een hoge kwaliteit bereiken. Elke tuin verdient een kroontje, en met onze zorg en aandacht wordt elke tuin een topper. Wij leveren maatwerk waar u jarenlang plezier van zult hebben. Voor elk onderdeel in de tuin is er een ruime keuze. Wij adviseren u over de mogelijkheden zodat u hierin de beste keus kunt maken. Laat u alvast inspireren door de opties op onze website.

 

Bestrating

Van terras tot tuinpad, in elke tuin hoort passende bestrating . HK Hoveniers zorgt ervoor dat de stenen vakkundig en vlak worden gelegd. De verschillende soorten bestrating en het gazon lopen naadloos in elkaar over, dat is kwaliteit leveren. De bestrating ligt altijd in een lichte hoek zodat het regenwater afvloeit naar bijv. het gazon of een fraaie draingoot, en niet naar de woning.

Schutting

Voor een schutting is er keuze uit een groot aantal materialen. Er zijn schermen, beton-met-hout panelen, prefab panelen van douglas hout, WPC kunststof, composiet, of een combinatie van gazen trellis met klimop. We maken elke schutting op maat en zetten deze netjes recht en waterpas. Ook plaatsen we een stevige fundering zodat de schutting weer-en-wind kan trotseren.

Gazon

Maak uw eigen groene buitenruimte met een fijn gazon. De grasmat wordt gelegd van graszoden of ingezaaid. In beide gevallen wordt u tuin mooi groen en kunt u kiezen uit verschillende grassoorten. Wij houden wel van de geur van vers gemaaid gras. Een gazon is altijd lekker koel aan de zomerse voeten en je kunt heerlijk met een zwembadje spetteren.

Kunstgras

Altijd groen zonder grasmaaien, dat geeft de doorslag bij een keuze voor kunstgras. Onze hoge kwaliteit kunstgras is zowel sterk als veerkrachtig en heeft een levensecht effect. Het kunstgras heeft kleine gele grassprietjes zodat het niet té groen is. Het materiaal geeft bij een schitterend effect bij een goede verwerking.

Grondwerk

Het grondwerk wordt door ons uitgevoerd en is sterk bepalend voor de kwaliteit. Een tuin, een gazon of bestrating ligt immers alleen mooi vlak met de juiste voorbereiding. Dat is een kwaliteit waar u op kunt rekenen. Door onze werkwijze blijft de kwaliteit jarenlang behouden. HK Hoveniers zet de vereiste machines in en begeleidt het grondwerk, wij bieden all-in service.

Natuursteen, keramische tegels en baksteen

De meest luxe bestrating is wel het natuursteen, de keramische tegel en de baksteen. Deze producten hebben een zeer hoge kwaliteit en lange levensduur. De verwerking van natuursteen en keramische tegels is vakwerk, waarvoor HK Hoveniers graag de mouwen opstroopt.

Planten, bomen, hagen en ander groen

Moeder Natuur legt een ware schatkamer voor u open. Bloemen in alle kleuren en vormen, maar ook de planten zelf hebben bladeren in vele vormen en kleuren. Van bodembekkers tot klimplanten, coniferen en heesters, er is enorm veel keus. Ook groenblijvende taxussen zijn altijd een plezier om naar te kijken. Een groene tuin wordt letterlijk uw eigen oase.

Verlichting

Met verlichting in uw tuin, veilig op 12Volt, is alles compleet. 's Avonds geeft de verlichting sfeer en het is natuurlijk erg praktisch. HK Hoveniers levert en plaatst verlichting van een gerennommeerd merk.