U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Lees hier wat klanten over ons zeggen

 

De heer Willemsen, Didam
Ons huis staat er nu 20 jaar, en alle planten waren te groot geworden. HK Hoveniers heeft onze royale tuin van ruim 500 m2 helemaal leeggeruimd en precies ingericht zoals afgesproken. Het terras van natuursteen ligt er goed strak in, de voegen zijn met voegmiddel gevuld zodat er geen onkruid komt. Het nieuwe gazon hebben we laten inzaaien en de borders zijn voorzien van groenblijvende heesters en allerlei planten. Er zijn ruim 230 plantjes gepoot, gelukkig hoefde ik dat zelf niet te doen. Twee van onze buren laten nu ook de tuin door HK Hoveniers doen.

Mevrouw Klinkenberg, Duiven
Een nieuwe voortuin, dat wilde ik samen met mijn buren. Mijn tuin is niet zo groot, het is maar zo'n 20 m2. HK Hoveniers heeft het straatwerk er heel strak ingelegd. De bonte stenen liggen mooi in wildverband door elkaar en de afwatering loopt precies goed af. Na de winter ligt het er nog even netjes bij. Ook de prijs voor het werk was beslist niet te hoog.

Mevrouw Berendsen, Zevenaar
Ik had al erg lang niets aan mijn tuin kunnen doen. Daarom vroeg ik HK Hoveniers voor een grote onderhoudsbeurt. Het prettige aan HK Hoveniers is dat ze hun afspraken nakomen. Ze staan voor je klaar en geen moeite is teveel. Ik heb ze gelijk voor het hele jaar ingeboekt!

De heer Van Bovenen, Duiven
Zelf ben ik geen tuinman, maar ik heb nou eenmaal een tuin. HK Hoveniers heeft de achtertuin helemaal leeggeruimd, alles gesnoeid en nieuwe planten ingepoot. De voortuin is grotendeels bestraat. Er staan twee nieuwe plantenbakken naast de voordeur, daar zetten ze elke 6 weken mooi nieuwe bloemetjes in. HK Hoveniers weet van aanpakken en levert altijd een prettige service.

Familie Sommeling, Veenendaal
Wij kochten vorig jaar dit huis, en de tuin moest nodig helemaal op de schop. In het nieuwe plan heeft HK Hoveniers al onze wensen ingepast. Onderhoudsarm, het moet er "groen" uitzien en we wilden geen gras maaien. Dat is gelukt door te werken met verhoogde plantenbakken. De tuin lijkt ook nog eens veel groter omdat overal hetzelfde type natuursteen is gebruikt. We hebben er veel plezier van.