U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Hoveniers met een kroontje

 HK Hoveniers verzorgt vakkundig en met plezier en uw tuin.

HK Hoveniers maakt tuinen om van te genieten. Met creativiteit en enthousiasme wordt uw tuin een plek om trots op te zijn. En om lang plezier van te hebben.

HK Hoveniers is in 2011 door Frits van Helvert en Jeroen Koning opgericht. Zij zijn gediplomeerde hoveniers en
hebben voor vele klanten hun tuin opnieuw mogen aanleggen. Het logo heeft een kroontje om kwaliteit en creativiteit te bewijzen. HK Hoveniers werkt vooral van Arnhem tot Doetinchem, dus in de Liemers en omstreken.

Klantvriendelijkheid en communicatie met de opdrachtgever over de aanpak van het werk staan voorop. HK Hoveniers werkt zorgvuldig en besteedt aandacht aan de uitvoering van het werk. Vanaf het ontwerp, het grondwerk, de beplanting maar ook in het onderhoud wordt de kwaliteit gehandhaafd. Op de beplanting wordt natuurlijk garantie gegeven.


HK Hoveniers is aangesloten bij branchevereniging VHG om u, als klant, te verzekeren van onze kwaliteit. Dit betekent dat onze leveringsvoorwaarden in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld.

 

Werkwijze van HK Hoveniers
   »  Vakmanschap
   »  Klantvriendelijk
   »  Creativiteit
  
»  Service
   »  Zorgvuldige werkwijze