Een kroontje voor uw tuin

 
 

VISIE

Onze werkwijze

HK Hoveniers maakt tuinen om van te genieten. Met creativiteit en enthousiasme leveren we tuinen op om trots op te zijn. "Uw tuin verdient een kroontje" is een belofte aan u, en een opdracht voor onszelf. Ons logo heeft een kroontje om die kwaliteit te bewijzen.

 
 
 

Frits

Eigenaar, hovenier aanleg en ontwerp

De keuze voor het hoveniersvak past bij Frits als een echte buitenman. Hij zet de lijnen uit, zorgt voor coördinatie en is het aanspreekpunt voor de klanten. Hij maakt ook de ontwerpen.

Wanneer Frits is geweest, dan zit de vaart erin.

 
 
 

Jeroen

Eigenaar, hovenier aanleg en onderhoud

De hovenier met de groene vingers is Jeroen, de man die zorgt voor al wat groeit. Hij regelt de de juiste uitvoering van het werk en hij let op de details. Hij maakt ook de beplantingsplannen.

Wanneer Jeroen is geweest, dan is alles zorgvuldig uitgevoerd.

 
 

Jubileum 10 jaar HK Hoveniers

HK Hoveniers startte in 2011 en staat voor Frits van Helvert en Jeroen Koning. In ons eigen bedrijf kunnen wij onze eigen visie ontwikkelen. Daarom begonnen we direct na onze hoveniersopleiding samen als HK Hoveniers. Klantvriendelijkheid, service en prettige communicatie vinden wij belangrijk, wij willen dat de klanten zich prettig en vertrouwd voelen bij ons.

Onze website is in 2021 geheel vernieuwd.

 
 
 

VHG

Branchevereniging in het groen

HK Hoveniers zegt niet alleen kwaliteit te leveren, maar bewijst dat ook. Daarom zijn wij aangesloten bij VHG, de Vereniging Hoveniers en Groenvoorziening en levert onder de VHG Algemene Leveringsvoorwaarden. Deze zijn opgesteld met de Consumentenbond.