Onze visie

Een kroontje voor uw tuin

 

Het aanleggen van een tuin is het werk wat wij het liefste doen. Hier kunnen we ons vakmanschap laten zien. Met onze kennis en ervaring weten we hoe we een hoge kwaliteit bereiken. Elke tuin verdient een kroontje, en met onze zorg en aandacht wordt elke tuin een topper. Wij leveren maatwerk waar u jarenlang plezier van zult hebben. Met creativiteit en enthousiasme leveren we tuinen op om trots op te zijn.

Uw tuin verdient een kroontje, dat is onze belofte aan u.

 
 
 

Frits

Eigenaar, hovenier aanleg en ontwerp

De keuze voor het hoveniersvak past bij Frits als een echte groene buitenman. Hij zet de lijnen uit, zorgt voor coördinatie en is uw aanspreekpunt. Frits maakt ook de ontwerpen.

Wanneer Frits is geweest, dan zit de vaart erin.

 
 
 

Jeroen

Eigenaar, hovenier aanleg en onderhoud

De hovenier met de groene vingers is Jeroen, de man die zorgt voor al wat groeit. Hij regelt de de juiste uitvoering van het werk en ziet alle details. Jeroen maakt ook de beplantingsplannen.

Wanneer Jeroen is geweest, dan is staat 't strak.

 
 
 

Jubileum 10 jaar HK Hoveniers

HK Hoveniers startte in 2011 en staat voor Frits van Helvert en Jeroen Koning. In ons eigen bedrijf kunnen wij onze eigen visie ontwikkelen. Daarom begonnen we direct na onze hoveniersopleiding samen als HK Hoveniers. Klantvriendelijkheid, service en prettige communicatie vinden wij belangrijk, wij willen dat u altijd op ons kunt rekenen.

 

VHG

Branchevereniging in het groen

HK Hoveniers zegt niet alleen kwaliteit te leveren, maar bewijst dat ook. Daarom zijn wij aangesloten bij VHG, de Vereniging Hoveniers en Groenvoorziening en leveren wij onder de VHG Algemene Leveringsvoorwaarden. Deze zijn opgesteld met de Consumentenbond.