U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Tuin ontwerp

gazon, beplanting, terras

 

Wij maakten het ontwerp van deze grote tuin, want deze tuinliefhebbers met weinig tijd wilden graag groen, bloemen en twee terrassen. Vanuit elke hoek zijn er nieuwe, strakke zichtlijnen. De tuin werd in de late herfst aangelegd en dat betekende meteen genieten in het nieuwe seizoen. 

 

De bestrating is een combinatie van nieuwe grotere hardstenen terrastegels en hergebruik van de bestaande kleurige betonstenen. De plantenbakken geven de tuin een kleurrijke omlijsting en een taxushaag halverwege breekt de zichtlijn en benadrukt de grootte.

Vanwege de aanleg in oktober-november is gekozen voor graszoden. De beplanting is in de herfst geplaatst met een vorstgarantie. Gekozen is voor zodemvormende bodembedekkers, kleurrijke hortensia's en clematissen en diverse grassen.

Er is ook veel grondwerk verricht omdat een vroegere boom een grote 'wel' had veroorzaakt. De tuin was ook onlangs uitgebreid door aankoop van extra grond zodat er diverse onderlinge verschillen waren.